×
 

Kringloop

Kringloop

FrankenService & Kringloopwinkel Son & Breugel

Dit zijn 2 succesformules van onze buurtgenoot Joost Franken, sponsor van deze buurtwebsite. De lezers van deze buurtwebsite kunnen nu profiteren van de aanbiedingen.

Joost Franken uit de Generalenbuurt is via zijn bedrijf ‘FrankenService’ geleidelijk aan begonnen met de Kringloopwinkel Son en Breugel. Zijn bedrijf is specialist in het leegruimen en bezemschoon opleveren van woningen en bedrijfspanden. Zo wordt zijn bedrijf erg veel gevraagd bij de praktische afwikkeling bij bijvoorbeeld overlijden of verhuizing naar een zorgcentrum.

Joost Franken biedt hierbij een vertrouwde, helpende hand. Joost heeft een prachtige bedrijfsreportage gehad in het mooie magazine Het Ondernemers elan. Klik hier om het artikel op pagina 24 te lezen.

Kijk voor meer informatie op zijn website

Zijn brede aanbod van diensten blijkt succesvol: ontruiming, opruimen, schoonmaken en tijdige oplevering bij een huurwoning, verven, uitvoeren van kleine bouwtechnische aanpassingen en het verder verkoop klaar maken van koopwoningen en bedrijfspanden. Tevens kan zijn bedrijf zorgdragen voor het opruimen, snoeien en opleveren van tuinen en bedrijfsterreinen. Natuurlijk alle werkzaamheden in nauwe afstemming met de opdrachtgevers.

KRINGLOOPWINKEL SON

Joost Franken kreeg door zijn activiteiten steeds meer spullen (huisraad en kantoormeubilair en noem zo maar op). De brug naar een kringloopwinkel was snel gemaakt. Inmiddels is zijn winkel druk bezocht en het aanbod groeit nog steeds. Ook vanuit onze buurt vinden bewoners meer en meer een vaste route naar Son en Breugel. Want zeg eens eerlijk, waarom nieuw als je ook tweede hands een prachtig product kunt kopen? Bekijk hier de flyer.

Bezoek ook hun website, klik hier.

Voor vragen of offerte, neem dan vrijblijvend contact op met Joost Franken:

M: 06 - 300 44 005

Mail

Let op: zij komen gratis bruikbare spullen en kleding bij u ophalen. Bel voor een afspraak 040-8443778.

OPENINGSTIJDEN: vrijdag en zaterdag tussen 09:00 en 17:00 uur

Images

8 Email

Related